Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_k6r1r2foe6e4utgf68dgbo0s75, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/bkchefer.dk/httpdocs/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/external/wpmu-lib/functions-wpmulib.php on line 69 Nyspecialisering – Til gavn for alle børn | Bkchefer

Nyspecialisering – Til gavn for alle børn

Børne- og Kulturchefforeningen har udgivet temapublikationen “Nyspecialisering – Til gavn for alle”, i forbindelse med foreningens årsmøde d. 15. – 16. november 2012.

Nyspecialisering er et begreb og en styrings- og organiseringsform for det specialiserede område, som foreningen igennem det sidste år har arbejdet på at skabe forståelse for blandt vores mange samarbejdsparter.

Flere børn skal inkluderes i fællesskabet i skolen, i dagtilbud, i fritidstilbud og i kulturen. Vi udforsker, hvilke udfordringer det giver ledelsesmæssigt og i praksis, hvor vi skal bevare specialviden og bringe den ud, der hvor børnene og de unge er – i nye sammenhænge både fagligt og organisatorisk.

Publikationen præsenterer forskellige vinkler og bud på, hvordan inklusion af sårbare børn og unge i fællesskabet kan udføres i praksis på flere områder.

Publikationen kan downloades som PDF  eller rekvireres ved at henvende sig til Sekretariatet på mail: bkf@bkchefer.dk

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_k6r1r2foe6e4utgf68dgbo0s75, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0