Deltag i konferencen om morgendagens ledelse af folkeskolen

Den nye folkeskole stiller nye krav til både skoleledelser og skoleforvaltninger. Men præcis hvilke kompetencer er det nødvendigt, at ledelser og skoleforvaltninger har i den nye folkeskole for at indfri målsætningen om, at alle børn i folkeskolen skal trives og blive så dygtige, de kan?

Vi ved, at skoleledelse har stor betydning for elevernes læring. For at skabe en fælles dialog om ledelse af fremtidens folkeskole vil Undervisningsministeriet, KL, Børne- og Kulturchefforeningen og Skolelederforeningen samle repræsentanter for forvaltninger og skoleledelser og andre interessenter til konference om ledelse af fremtidens folkeskole. Konferencen skal inspirere og give input til, hvordan vi hver især fremadrettet kan arbejde med skoleledelse.
Deltagelse ved konferencen er gratis

Hvornår: Fredag den 23. januar 2015 kl. 10.00-16.00

Hvor: Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 København N

Program: Selve konferencen vil primært foregå som en vekselvirkning mellem oplæg fra skoler og forvaltninger med efterfølgende paneldebat og debat med salen.
Programmet for dagen kan du finde her (der tages forbehold for ændringer i programmet).

Tilmelding: På konferencen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe. Tilmelding skal ske på følgende link senest d. 16. januar 2015: www.tilmeld.dk/ledelseafmorgendagensfolkeskole.

Vi håber, at I har lyst til at deltage og sætte fokus på ledelse af fremtidens folkeskole.

 

Med venlig hilsen

Arne Eggert, Undervisningsministeriet, Hanne Lumholt, KL, Eik Møller, Børne- og Kulturchefforeningen, Claus Hjortdal, Skolelederforeningen.