BKF aflyser årsmødet 2020


Vi havde i bestyrelsen set frem til at kunne invitere medlemmer og samarbejdspartnere til årsmøde i november. Men vi ser os nødsaget til at aflyse BKF’s årsmøde den 12. og 13. november.

I sidste måned besluttede vi at beholde reservationen på Nyborg Strand og skrue ned til 100 deltagere i håbet om senere at kunne skrue op igen til fuldt deltagerantal – for vi ved, hvor meget årsmødet betyder for foreningens medlemmer og gæster.

De seneste ugers udvikling i smittetallet og gårsdagens melding om genhjemsendelse af medarbejdere i 18 kommuner, reduktion af forsamlingsforbuddet til 50 mennesker samt aflysning af ikke-nødvendige arrangementer har imidlertid gjort, at vi har måttet genoverveje den beslutning. Når vi har truffet beslutning om at aflyse, handler det ikke om de specifikke 18 kommuner. For to uger siden var det nogle andre kommuner. Og om to uger kan det være atter andre.

Billedet er imidlertid, at smitten blusser op i forskellige dele af landet med nødvendige restriktioner til følge. Ligesom billedet er, at vores forhåbning om at kunne skrue op til fuldt deltagerantal inden årsmødet, ikke er realistisk. Slet ikke i lyset af behovet for, at vi som offentlige chefer går foran med et godt eksempel.

Vi havde glædet os til at præsentere jer for et godt program om Kreativitet, motivation og mestring for alle børn og unge. Det kan I nu i stedet opleve på BKF’s årsmøde i 2021 d. 11. – 12. november.