KL inviterer alle parter, der skal være en del af åben skole til arbejdsseminar tre steder i landet. De sætter fokus på roller, rammer og vilkår for den åbne skole og giver mulighed for at arbejde med den lokale implementering.

På seminaret bliver I klædt på med viden om de formelle rammer, samt får inspiration til hvordan samarbejdet med lokale aktører kan realiseres, og der sættes spot på den gode kommunikation om åben skole. Derudover vil I få mulighed for at arbejde med udviklingen af kommunens egen tilgang til åben skole, således at I har et godt fundament for det videre arbejde, når I tager hjem fra seminaret. Det anbefales derfor, at I i kommunen tager af sted på seminaret som samlet  gruppe, så I får fælles afsæt for det videre arbejde.

Målgruppen for seminaret er de ledere,  chefer, medarbejdere og lokale samarbejdspartnere, som skal bidrage til at realisere åben skole.

Prisen for at deltage i seminaret er 650 kr. ekskl. moms. For hver 5. betalende deltager har I mulighed for at få en deltager med gratis, når I tilmelder jer som gruppe.

Arbejdsseminarerne afholdes i henholdsvis Aalborg (8. maj), Roskilde (14. maj) og Odense (15. maj).

Læs mere om programmet og praktiske oplysninger her

Tilmeld dig via følgende links.

Aalborg d. 8. maj

Roskilde d. 14. maj

Odense d. 15. maj

Læs mere om seminaret på KLs hjemmeside