Årsmøde 2017

Børne- og Kulturchefforeningen inviterer til årsmøde d. 16. -17. november, som denne gang står i ledelsens tegn. Vi går i dybden med ledelsesrollen, opgaverne og udfordringerne for kommunale ledere.

Læs hele programmet for årsmøde 2017

Det undersøger vi på årsmødet
Kan vi fremtidssikre den kommunale ledelsesopgave på børne- og kulturområdet på to dage i november? Det bliver måske at tage munden for fuld, men vi vil gerne invitere til årsmøde, hvor vi undersøger, hvad der skal til, for at vi også i fremover kan levere de kerneydelser, som vores velfærdssamfund har behov for.
Hvordan kan vi som direktører og chefer på børne og kulturområdet skabe bedre velfærd i en tid med færre ressourcer, stigende krav og øget kompleksitet? Hvilken ledelse kræver det af os nu og i fremtiden?
Du kan forvente efter to dage i selskab med kolleger fra hele landet, at have fået inspiration og viden til at gå videre med opgaven, når årsmødet er slut.

Program – nyt tiltag med samtalesaloner
Vi har inviteret en bred vifte af oplægsholdere både forskere og praktikere, som hver fra hver deres udgangspunkt vil forholde sig til årets tema.
Vi kan også byde velkommen til tre ministre nemlig kulturminister Mette Borch, undervisningsminister Merete Riisager og børne- og socialminister Mai Mercado.
Vi inviterer i år også til, at gå i dybden med helt specifikke faglige udfordringer i en af vores fem samtalesaloner, som de landsdækkende netværk er værter for.

Læs hele programmet for årsmøde 2017

Tilmelding
Tilmeldingen er åben for foreningens medlemmer og særligt inviterede gæster, som alle har modtaget en invitation via e-mail. OBS. i år skal I selv booke overnatning hos Nyborg Strand. Find linket under booking af hotel.

KOM DIREKTE TIL TILMELDINGEN HER

Medlemmer af foreningen kan finde deres medlemsnummer her. Er du ikke medlem af foreningen kan du læse mere om, hvem der kan blive medlem og indmelde dig her.

Fremgår du ikke af listen men burde gøre det eller er der  andre rettelser så kontakt foreningens sekretær Anne Sofie Rasmussen på mail: [email protected] eller telf. 4175 0660

Booking af Hotel

Overnatning bookes i år online direkte hos hotel Nyborg Strand.
Det gøres via dette det link til Nyborg Strands booking

Pris for overnatning:
Enkelt værelse pr. nat: 1112 kr. ved enkeltvis tilmelding og afregning med Nyborg Strand.

Afbud
Tilmeldingen til årsmødet er bindende. Men skulle du blive forhindret kan du overdrage din billet til et andet medlem af foreningen.