Tak for et godt årsmøde. Vi ses igen d. 14. – 15. november 2019 på Hotel Nyborg Strand. Invitationer bliver sendt ud i september.

Du kan ude til højre finde de forskellige oplæg fra årsmødet.

Årets tema er ledelse af det tværgående samarbejde
Som kommunale chefer oplever vi, at det i højere og højere grad bliver nødvendig at tænke i tværgående opgaveløsninger, for at vi kan lykkes med vores opgave – at alle børn og unge skal have et godt liv. Vi er helt centrale medspillere i opgaven omkring at sikre sammenhænge i det offentlige.

Fra forskningen ved vi, at det som har den største betydning for ledelse af et vellykket tværfagligt samarbejde, er ledelse af visioner, ledelse af forskellige fagligheder og ikke mindst ledelse af professionelle relationer. Alt dette kalder på en stærk ledelse.

Vi har i år i samarbejde med professor Lotte Bøgh Andersen, centerleder for Crown Prince Frederik Center for Public Leadership ved Aarhus Universitet,sat fokus på, hvordan vi som ledere kan lykkes med at lede de tværgående samarbejder.
Det gør vi dels gennem forskellige oplæg, men også ved at bringe jer selv i spil igennem programmet.

Vi håber, I har lyst til at deltage i to inspirerende dage på Hotel Nyborg Strand, hvor vi gentager sidste års succes med faglige samtalesaloner fredag formiddag.
Skynd dig at tilmelde dig inden d. 12. oktober.

Læs hele programmet