Årsmøde 2019

Børne- og Kulturchefforeningen afholder årsmøde d. 14. – 15. november 2019 på Hotel Nyborg strand.

Årets tema er ledelse af kvalitet
Baggrunden for at valget af tema tager afsæt i Ledelseskommissionens rapport. Ledelseskommissionen retter i sin rapport en ganske barsk kritik mod offentlige topchefer. Vi er for optagede af at lede opad og forsømmer at lede driften, lyder det. Kommissionen skriver i sin rapport om “en bekymrende mangel på ledelsesmæssige relationer mellem ledelseslagene“, og anbefaler “at offentlige forvaltningschefer driftsmæssigt kommer tættere på de institutioner og de mennesker, de leder“.
Den handske vil vi gerne tage op og gå tæt på den gode forvaltningspraksis på børne- og kulturområdet.

For hvordan ser den ud? Kan vi nuancere Ledelseskommissionens kritik omkring ledelse tæt på i en kompleks virkelighed? Hvor tæt skal vi som topchefer gå på? Og hvordan får vi skabt den nødvendige refleksion om kvalitetsudvikling på vores fagområder? Det vil vi gerne sætte spot på.

Du kan finde Ledelseskommissionens rapport her.

Tilmelding til årsmødet
Tilmeldingen til BKF’s årsmødet åbner i begyndelsen af september, når vi udsender invitationer og program. For at kunne deltage, skal du være medlem af foreningen eller have modtaget en en særlig invitation til at deltage som gæst.

Har du nogen spørgsmål vedrørende BKFs årsmøde er du velkommen til at kontakte foreningens sekretariat på mail: bkf@bkcgefer.dk eller telefon 4175 0660.